Els penya-segats de Moher, a la costa oest d'Irlanda, tenen una alçada màxima de 214 metres
Els penya-segats de Moher són una destinació turística de primer ordre a Irlanda, amb més d'un milió de visitants l'any (iStock)

Mor una estudiant en caure dels penya-segats de Moher, els més turístics d'Irlanda

No és la primera persona que perd la vida mentre visita l'espai natural, que arriba als 214 metres d'alçada

RedaccióActualitzat

Una estudiant d'uns vint anys ha mort aquest dissabte després de caure dels penya-segats de Moher, un dels indrets més turístics d'Irlanda. La jove els estava visitant amb tres amics quan ha ensopegat i s'ha precipitat al buit, segons ha informat la premsa irlandesa.

Els equips d'emergència van rebre l'alerta cap a les 13.20 hores i la guàrdia costanera irlandesa va organitzar una operació de rescat marítim. Pocs minuts després, un helicòpter va arribar a la zona, situada a la costa oest d'Irlanda, i ràpidament es va localitzar el cos de la noia.  

Els penya-segats de Moher, que reben més d'un milió de visitants cada any, tenen una alçada de 214 metres en el seu punt més alt i d'uns 120 metres a l'extrem sud, conegut com a Hag's Head, que és on hi va haver l'accident. 

Amb una extensió de 14 quilòmetres davant del mar, els prenya-segats de Moher són un dels 213 geoparcs reconeguts per la Unesco a tot el món per la seva "importància geològica" i per la gestió "sostenible" de l'entorn natural. Tot i les fortes ràfegues de vent, des de dalt ofereixen unes vistes impressionants de l'oceà Atlàntic i de les tres illes d'Aran, just al davant.

No és la primera mort d'un visitant en caure dels concorreguts penya-segats: un turista indi també hi va perdre la vida mentre feia fotos del paisatge el gener del 2019 i, l'estiu del 2007, li va passar el mateix a un home hongarès que recorria la reserva natural amb uns amics.

Els penya-segats de Moher s'estenen uns 14 quilòmetres davant les illes d'Aran, a l'oest d'Irlanda
Els penya-segats de Moher s'estenen uns 14 quilòmetres davant les illes d'Aran, a l'oest d'Irlanda (Europa Press/Turisme d'Irlanda)
ARXIVAT A:
TurismeIrlanda
Anar al contingut